Sider

mandag den 7. december 2009

Julegaver, left overs og deadline

- hvad gjorde man dog før netshopping?

Mellem lakridsrodsteen og de sidste små marcipanbrøds-left overs fra julefrokosten er det faktisk lykkedes mig både at få købt nogle af gaverne og også at få et nogenlunde overblik over resten - pyha, det tog lige toppen af juletravlheden.
Næste år vil jeg altså virkelig prøve at være hende, der ikke får alle ønskeseddel-left overs'ne, fordi alle de andre har nået at købe inden os, så kun de "svære" ønsker er tilbage - iih altså og små fornærmede tramp i gulvet over, at mine familiemedlemmer altid når det før mig.
Måske skulle jeg i det hele taget prøve kun at samle på left overs fra aftensmad, så der er nogle lette madpakker i hus?

Så mangler der bare det der supertjekkede julekort-brev- med glade anekdoter og skønne billeder af hele den lille familie fra året, der snart er gået (vildt hurtigt i øvrigt) tilbage - måske bliver det et januarbrev igen i år?

For deadline nærmer sig med alt for hastige skridt, og det er ligesom, jeg ikke helt vil forstå, at jeg bare skal, skal, skal nå de opgaver nu, så der bliver fuld af kun Salig Saglig Speciale efter midten af januar.

Men nu er det også faldet på plads, at vi kan låne et hus helt for os selv i Grønland, og det lyder da potentielt ret indsigtsfuldt at sidde i det mest rene og stille julemørke kun oplyst af sne tidlig morgen eller sen sen aften og skrive, så jeg når det!

1 kommentar:

  1. Må jeg foreslå denne i en mail til alle i holder af... Det tager ikke lang tid, fotos af hele den glade familie; Tjek, Dans; Tjek, måske endda sang og grin; Tjek ;)
    http://www.elfyourself.com/
    Vi synes den var mega sjov den vi lavede, især hiphop version - Glæder mig til mit julekort fra jer ;)
    Kat

    SvarSlet

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!