Sider

lørdag den 28. november 2009

Tubabelagt søvnmonster og den rareste stemme

En lille tilføjelse:
Krea-(sviger)kusine-Katrine har kreeret knaldskønt og knippelskørt igen - og så må man jo reklamere for hende, når hun nu illustrerer så godt, se bare her.

Ja, sådan gik min formiddag videre - med sjove tastefejl i transskriptionen. For jeg skriver ikke om søvnmonstre, selvom jeg er helt sikker på, at de garanteret findes og er interessante forskningsobjekter. Og tubabelagt ... det lyder mest som noget utrolig tungt og højbelagt smørrebrød ...
Jeg skriver mere om noget tabubelagt, hvor søvnmønstre blev nævnt.

Men mens jeg så bedst sidder og skriver, ringer mobilos med ukendt nummer - og altså, det skal ikke være nogen hemmelighed: Jeg frygter altid, at der er nogen, der vil kræve noget af mig, når jeg ikke kender nummeret ...

Det var det ikke denne gang, i stedet mødes jeg af den mest behagelige stemme, næst efter Thomas Windings selvfølgelig: "Goddag Lea, det er Hans Otto Bisgaard".
Og nu er det altså ikke, fordi den gode Hans Otto med den blødeste, rare stemme ikke har andet at give sig til end at ringe til mig sådan en lørdag formiddag.
Det handler bare om, at vi har en nøgle her til Hans Ottos datters lejlighed, og den ville han så komme forbi og hente, når han var på de kanter (jeg kiggede straks rundt på al roderiet og åndede lettet op, da han så lige ville ringe først - han er behagelig og ved selvfølgelig godt, at man aldrig kommer uanmeldt).

Og tænk, hans stemme gjorde mig lige i så godt humør, at jeg næsten helt glemmer, at Winding er død, for han ønskede os også en rigtig god tur i sommerhus og sagde, at det da lød som en rigtig fornuftig idé.

Tak - det er det nemlig - det hjælper bare, når barndomsstemmen på den rare måde bekræfter det!3 kommentarer:

  1. Tubabelagt søvnmonster er hermed i omløb i den kreative hjerne.... Kram

    SvarSlet
  2. Jeg glæder mig simpelthen sådan til at se outputtet fra den kreative hjerne - knus tilbage

    SvarSlet

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!