Sider

torsdag den 4. november 2010

Now starring

Jeg har da vist helt glemt at præsentere hende den sidste nye på matriklen.

Hun hedder Lucca.
Og vi VED godt, at det også kan være et drengenavn. Og at det lyder lidt som Lukas. Men Danmarks Statistik siger selv, at fordelingen er sådan her:

Og ja, det KAN klinge udenlandsk, når hun skal søge job. På den anden side så jeg verdens mest blonde krølhårede Lucca i BR den anden dag, så! Men ja ja, hun får et mere danskklingende mellemnavn. Hvis vi kan finde ud af, hvad det så skal være. Og blive enige. Karla synes, det skal være Fiffi.

Hun ligner Karla, nu bare i latinofarveskala.
Ja, hun er heldig! Og mon ikke det bliver Big Beautiful Brown eyes? Det er ret tydeligt, at Anders er faren. Og ja, det er synd, hvis hun også arver hans hårvækst. She seems most likely to do so. Hun har fx hår på ørerne. Til gengæld kan hun allerede nu bevæge sine øjenbryn uafhængigt af hinanden og se virkelig skeptisk ud på den fede måde. Det må da kompensere for, at hun vil være nødt til at få dem plukket som 3-årig.

Hun er nem og tilfreds.
Og jeg er ligeglad med, om Nemesis og alle dem, der ikke sover om natten, kommer efter os. Det er hun altså. Hun sover godt om natten, hun græder ikke spor højt og gør det virkelig sjældent. Kun når hun fx bliver tabt. Hun grynter roligt, når storesøster tager en jeg-er-træt-og-sukkerkold-og-vil-se-Ramasjang-men-alligevel-ikke-tur, når døre smækker højt, når vi danser vildt og når Anders tømmer opvasker (det larmer mere end alt det andet).

Hun kan sige 'rrrr', 'aau', smile, grine og kende melodien på 'Hjulene på bussen'.
Og så selvfølgelig alt det andet babynoget med gylp og bleer og halløj. Og lugte helt vildt babyagtigt på den fantastisk gode måde, som får én til at ønske, at man altid vil have en baby i nærheden, som man kan snuse til og blive salig, hvis livet stinker.

Hun bliver kysset og snasket på hele tiden. Af os alle tre. Og kaldt alt muligt strengt, fordi hun kun kan hæve øjenbryn som forsvar. Luke. Kukki. Luccamamukka.Gutji. Luccafidukka. Gutjibalau. Muskibuski. Sveskemus. Pruttimutti.
Jeg kan godt se, at Fiffi pludselig ikke lyder så dumt ...

Nåmmen altså, hun er møglækker!
Og det er faktisk fuldstændig objektivt. For der er fx alle mulige på mosterens arbejde, der siger det. Og på Facebook. Også nogen, der ikke kender os og ved, at jeg ville svine dem til døde, hvis ikke de syntes, hun var verdens lækreste baby. Og vi ved jo alle, at når mere end seks mennesker er enige om noget, så ER det sandt! Se selv, nå!

6 kommentarer:

 1. Og det med de hævede øjenbryn uafhængigt af hinanden tyder bestemt også på, at hun er Anders' datter!! Og ja, hun ER lækker!

  SvarSlet
 2. Lucca Lækker selvfølgelig!!!

  SvarSlet
 3. Jeg synes hun ser fantastisk dejlig ud!
  og Navnet er flot til hende

  SvarSlet
 4. Totalt lækker babypige der! Og Lucca er et FANTASTISK navn. Min søn gik i børnehave med tvillingepiger. Vibe-Ovine og Anni-Lucca. Sidst nævnte hedder selvfølgelig kun Lucca når hun selv skal sige det. Totalt vindernavn :)
  - og hedder det virkelig EN hamster?

  SvarSlet
 5. Neeej, hvor er hun dejlig!
  Fantastisk mimik - og det skeptiske udtryk kan blive virkelig virkningsfuldt for hende, når hun er 13 og I taler om tøj, komme-hjem tider og den slags.

  SvarSlet
 6. Tak, hvor er I søde (at I ikke turde andet!)
  @K: Jamen, det gør det nemlig! Selvom jeg var i strid modvind, da jeg sagde det i min gamle 8.kl i Århus. EN :-)
  @Jette: Åh, shit - syntes lige, det var så sødt ... Med et lille slag med hanekammen og et 'as if, mor!' samtidig, blir man jo mere betænkelig.

  SvarSlet

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!