Sider

torsdag den 17. marts 2011

Så kan de lære det!

Heldigvis havde jeg ikke en blog, da Karla skulle starte i institution. Eller da vi flyttede fra den mørke halvø til Frederiksberg.
Der havde selv Google censureret.

For der var en grim ting eller en milliard, der kunne skrives RÅBES om pladsanvisninger, gennemsigtighed og mangel på samme, uforsigtig omgang med andre menneskers papirer (og liv that is!), kællinger (jo, beklager, men jeg traf altså et par stykker), forskellige konsekvenser ved nej tak til plads og pladser, der så alligevel kunne dukke op af en tom pose, når man fik en overordnet i tale.

Tsk!

Og der kunne også være skrevet en hel del om en mor, der printede alle principper for solidaritet, tålmodighed, tillid og til sidst også god opførsel på en toiletrulle og tudende tørrede så grueligt røv med dem et efter et (og det  her ER den pæne udgave).


Godt, at ingen skal høre på det!!

Men jeg havde glemt, hvordan jeg virkelig hævnede mig. Til jeg for nylig fik brev fra kommunen. Man kan nemlig tjekke den der institutionsventeliste (som alligevel ikke gælder - citat fra kommunedame slut!) på nettet. Og man vælger selv sit kodeord.
Så se nu bare, hvad de måtte printe til mig:

"Bla bla bla - tjek på nettet (og tro på, at det virker, men det gør det ikke i virkeligheden) - bla bla bla - log ind med følgende oplysninger:
Brugernavn: XXXX
Kodeord: skodbutik"

Civil ulydighed og oprør - my middle name!

4 kommentarer:

 1. Ha ha - gad vide om de fangede den? Eller om den forsvandt i mængden af ventelister, kaffepauser på minuttet og krævende mødre:-)
  Hold nu kæft, hvor gad jeg godt lære dem et par ting om effektivitet og logistik.. På den anden side tror jeg at de er udenfor pædagogisk rækkevidde - for hvem vælger lige frivilligt sådan et job på øretævernes holdeplads? Jeg hælder til tanken om at det er første stop og at de bare allesammen håber at avancere til et andet job:-)

  SvarSlet
 2. Line S. Mortensen17. marts 2011 kl. 10.46

  Ha ha ha hvor godt! Så kan de lære det - hvis det overhovedet er muligt.

  Lige mht pladsanvisning har jeg overraskende kun ekstrem positive erfaringer med vores kommune!

  Men godt med et par tips, hvis der skulle komme slinger i valsen.
  Håber du får opfyldt dine ønsker alligevel :-)

  Knus fra
  Line

  SvarSlet
 3. Hahhahaha - for godt!!!
  Mand, hvor er jeg glad for at pladsanvisning ikke er til i mit liv mere...

  Håber det lykkes at få hvad du vil have!

  SvarSlet
 4. Den der med toiletrullen kunne jeg godt tænke mig at bruge....men ved ikke hvordan man printer en rulle ud.....sikke en god idé!!

  SvarSlet

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!