Sider

mandag den 7. marts 2011

Megavoksen!

I går aftes skulle jeg printe en masse og tog ruten forbi CBS. Jeg elsker det bibliotek, de holder sig. Det gør noget ved mig. Noget ved mit ambitionsniveau. Mit behov for intellektuel udfordring. Mit blik på sig selv. Lidt som om jeg er ret så meget den eneste, der har sneget det søndagsfedtede hår og en joggingbuks fra H&M med på den matrikel. Ever!
Jeg får sådan lidt brug for at være voksen(tjekket) og kan drømme mig helt væk fra denne verden i salighed over, hvor skønt det dog ville være at gøre alle de knoklende studerende selskab. Mind mig gerne om denne vildfarelse, når jeg sidder med håret i specialepostkassen til august!

Så hvilken lykke at skulle på konsulentopgave i dag. Og sige voksne ting til voksne mennesker. Og være skarp. Og se lidt tjekket ud.
Ud over at der var børn, der var vågne i mere end en nat, at jeg flere gange var helt sikker på at få et ammehjerne-meltdown midt i noget vigtigt, at jeg helt sikkert ville have dårlig hårdag, så glædede jeg mig helt vildt. Og priste mig lykkelig over, hvad kaffe og makeup kan udrette.

Gik i al beskedenhed ret så godt. De var sprognørder. Det syntes de også, jeg var. Med alt det positive, der ligger i det, sagde pressechefen. Yndlingskompliment.

Nød ret så meget det der voksenhed.
Og at sige til Karla i morges - da hun sagde, hvad jeg skulle, og at jeg kun var en lillebitte smule grim, men meget meget smuk (WTF?) - at jeg skulle på ar-bej-de.

Voksen - that would be me!

Ind til altså at jeg cyklede nynnende hjem i forårssolen. Og tog mig selv i at nynne en MGP-sang. Det børnede af slagsen. Og grinede lidt at det. Og cyklede videre. Og nynnede en ny sang. Fra MGP - børne - igen. 
Og havde en holdning til det. Og til, at det altså ikke var den rigtige, der vandt. Det var vi faktisk allerede enige om i lørdags, Anders og jeg. Karla var ikke, hun faldt i søvn efter de første to sange. Vi så det selvfølgelig færdigt. Superfinalen, afstemningen, Bruno og det hele. Vi stemte ikke. Telefonen lå for langt væk?

Til gengæld var den her altså bedst. Jo. Den var. For han har fx smilehuller.


Jeg giver brikjuice, små rosinpakker og Kinderæg, hvis du får lyst til at hænge ud! 

11 kommentarer:

 1. Vil super gerne hænge ud med brikjuice og MGP! Flot at du var voksenlækker (og en lilebittesmule grim + meget meget smuk) for en dag :-)

  SvarSlet
 2. Du kommer bare forbi med brikjuice og rosinpakker - jeg har Kinder på lager:-) Dog ikke i æg-form, men når nu Netto har yndlingschokoladen på bud, så fylder man altså op.. Og ser megavoksen ud når man betaler - for de behøver jo ikke at vide, det kun er mig, der spiser Kinder herhjemme...

  SvarSlet
 3. Aj, du er Nick Cave mand!!? Udover at du har en cool blog, er dét nok til, at jeg kobler mig på som fast læser! Nick styrer SÅ meget.. Årh mand altså..

  SvarSlet
 4. Okay, kan godt se nu at min kommentar er hen i vejret ift. MGP indlægget, men jeg blev vist lidt ivrig.. Havnede på din profil via Karoline med K og dér stod det jo nok så flot; yndlingsmusik - Nick Cave og så var det jo så, at jeg lod mig rive med..

  SvarSlet
 5. Hey, man kan vel sagtens være til både Nick Cave og Chanlex. Det er vel bare ens multitasker-gen, der går hen og sætter sig på smagscentret...

  SvarSlet
 6. Øhh, hva' fan er Chanlex??

  SvarSlet
 7. Ja, jeg sidder bare og griner af det, I skriver :) Tak for god underholdnign i både blogindlæg og efterfølgende kommentarer!

  SvarSlet
 8. Hvis nu kommentartråden er meget sjovere end indlægget - har man så egentlig ikke de for fedeste læsere? Tak!

  @ Dorthe K: I virkeligheden er æggene heller ikke sjove - der er ligesom mere kvantitet over stængerne. Kvalitet er nok lige det voldsomste ord at bruge i denne sammenhæng :-) Hvor er det, jeg skal komme forbi?

  @ Karoline-med-K: Hvor skal vi hænge? Kan ligesom se, at du bor ret langt væk. Øv for det. Og tak for altid anvendelig fed formulering: Multitaskergenet har sat sig på smagssansen!

  @ Heidi: Hvorfor krydses vores veje først nu? Der er - altid - plads til at hylde vores allesammens Nick i kommentartråden til et hvilket som helst indlæg, og jeg elsker medrivning!! Chanlex er ham MGP-smilehuls-drengen.

  @ Helle: Det er mig, der takker! For kommentarlyst og læsere.

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. OBS, det var ikke fordi jeg havde skrevet noget upassende og fortrød, indlægget før var bare kommet på 2 gange... Hvis I altså tror på den!

  SvarSlet

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!