Sider

tirsdag den 25. maj 2010

Naturella!

Jeg bryder mig mest om krydderi, pynteri og lækkeri (nå, ja, og lækkert lingerie, hvis man må kombinere!) - og jeg er ret så lidt til grimhed - så er det sagt.
Og så er jeg selvfølgelig ikke spor overfladisk, forresten.

Og nu smider jeg altså mine fordomme i offentlig grams:

Fra evig tid har jeg forsaget kommende mødre, der trasker rundt i joggingbuks med fedtet hår, kæmpe røv og ingen makeup! Især når de slæber den umaskerede røv med i Netto - selvom det er Netto!
Og endnu mere har jeg både forsaget og haft medlidenhedsondt af mødre, der fx kunne finde på noget så helt afsindigt som at dukke op i samme mundering i mødregruppe! Eller værre endnu: Aflevere eller hente deres unger i institution i den mundering!

Ja, spark mig bare bagi min egen efterhånden velvoksne bagside for de sandheder - de lyder ikke spor pænt, det ka' jeg da godt høre.

Og det er heller ikke, fordi jeg ikke godt kan se, at man må kigge meget langt efter den pædagogiske optur i scenariet, der hedder, at barn må se 'Shawn the Sheep' i overtøj, mens mor fikser mascara og rouge, før vi kan så meget som gå i gården, på legepladsen eller i Netto.

Kald mig bare overfladisk!

Jeg HADER simpelthen mig selv au naturel! Altså virkelig hader!
Som i: Sov med makeup i mange år sammen med Anders, for at han ikke skulle se mig sådan!! (For det er jo i dén grad pænere, når mascaraen og den blå øjenskygge hænger i laser ned af ens kinder, der får rynker før tid, fordi man ikke renser med fire sunde og helende øko-produkter hver aften!!)

I dag forsager jeg mig selv.

For tredje gang i mit mor-liv har jeg optrådt naturella i institution! De første to gange dog med så stor opkasttrang, at folk snarere kiggede efter poser end efter mine bukser eller manglende smukkesering.
I dag gjorde jeg det igen.
Som i: Nul bad! Gamasjer uden fiks kjole-tunika-halløj ud over - bare gamasjer! Ingen bh! (Det var dog virkelig ikke planen, men jeg opdagede det først på vej hjem) Sjusket, fedtet hår i rodet elastik!
Og det var ret tankevækkende, hvor lidt folk egentlig gloede.
Altså, som om jeg altid ser sådan ud.

Måske har det noget at gøre med, at jeg faktisk ikke kan gå. Altså på en flottere måde end et barn, der faktisk ikke helt kan gå endnu. Eller et barn, der har skidt solidt ved siden af bleen.


Nu frygter jeg bare, at det hænger ved. At jeg bliver så ligeglad, så du møder mig i mølædt jogging på gaden om en uge. Uden maskering.

Eller værre endnu: At mrs. Bitchy Bækkenløsning kommer til at fylde så meget de næste måneder, så jeg end ikke kan vralte i bad, og derfor, når jeg engang skal i fiks mødregruppe, vil tænke, at jeg sgu'da er knaldlækker, fordi jeg har nået et bad, og så vil lade både røv og ansigt blafre helt naturel.

P.S. Jeg hader ikke rigtigt mennesker uden makeup og med stor røv - kun sådan nogen som mig selv.

P.P.S. Hvis du ser mig uden makeup om et halvt år, vil du så ikke godt pege og grine og sige 'fedtet hår' så højt, at du er sikker på, jeg hører det?
P.P.P.S. Hvordan har man egentlig selvdisciplin til det der øko-rense-maske-show hver aften, når man har sovet en time på sofaen og vågner med savl og indtørrede kontaktlinser?

3 kommentarer:

 1. Hahaha!
  Minder mig om en veninde, der afleverede sin søn i skole - bare sådan lige vupti med vinterjakken over sove t-shirten (mandens selvfølgelig) og en udskidt joggingsbuks. Who cares, hun havde jo stor dynejakke på. Og havde glemt, der var morgenkaffe for alle forældre - og måtte trække af jakken og sidde der med hængepatter og prutlugtende t-shirt.
  Desuden var der en af fædrene i klassen, der var en herre-lækker kendis, som hun i forvejen havde svært ved at opføre sig normalt og ikke-fnisende over for. Han blev selvfølgelig hendes "bordherre".

  SvarSlet
 2. Åh, hvor jeg føler med dig. Jeg havde bækkenløsning i begge graviditeter, og kunne stå smågrædende af raseri og kigge ned af byens gågade på den butik, jeg gerne ville ned til, velvidende om at jeg så ikke ville kunne komme tilbage igen. Det gør bare avs af hunde til, og stellet tager lang tid at få på plads begefter. Jeg synes sq det er ok, at nappe et par au-naturel-dage i den tilstand. Sig til hvis du ønsker nogle trælse-velmenende-bækkenløsnings-mindskende-råd. Held og lykke...

  SvarSlet
 3. Altså hvor jeg grinede - den kvinde ejer både humor, selvironi og en gudsbenådet evne til at jonglere med ord, der kan gøre livet sjovere for os selv. Jeg lovet *løfter højre hånd til spejdered* at jeg giver lyd, om jeg ser Lea Tilde Rosenlund uden makeup om et halvt år, da vil jeg gøre anskrig.
  Niels Larsen

  SvarSlet

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!