Sider

tirsdag den 11. maj 2010

Nyt til ordkisten

Ja, der har været uhørt stilstand på bloggen - men jeg har simpelthen haft så knaldtravlt med at være skidesur på og kaste noget tud efter den der biologi!

Der på den ene side selvfølgelig bør hyldes til Pluto og tilbage igen, fordi det hele er så smart skruet sammen, at der både kan blive født nye mennesker, at der kommer ting op af jorden og andre ting ned fra himlen (som ikke er aske, naturligvis) og al den slags.
Men på den anden side simpelthen bør ruskes og lige mindes om, at den så skal huske det smarte der og stoppe sjuskeriet med fx at fyre aske rundt i himlen, men primært stoppe med at dosere hormoner i latterlige mængder, så nogens (mine!) knogler og ledbånd rutsjer rundt i kroppen, som det passer dem.

Det gode er, at jeg (nok) ikke bliver (helt) invalideret!! 

Og at det ikke bliver værre af chokolade!

Det bedste er, at jeg har lært en masse nye ord, som jeg gerne deler af:

  • Trokanerbælte (der er et helt igennem usexet, stramt og grimt elastikvæsen, som jeg dog hellere vil kalde Trojkanerbælte, fordi det minder mig om nogle særlige hankønsvæsener og uendelig øldrikning)
  • Symfyseløsning (som bare betyder noget, der gør pisseondt)
  • Sartorius (en slags skrædderstillingsmuskel, der kan være en led satan, som man næsten kan høre)
  • Obsgyn-fysioterapeuter, som er nogen, der ved helt vildt meget om bækkenhalløj, men som i daglig tale blandt fysser bare kaldes det fedeste (som jeg nok skal lade være med at lære Karla):
    Fisse-fysser!

1 kommentar:

  1. ELSKER nye ord. Også selvom dine godt nok er er i den svære kurv ;o)

    SvarSlet

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!