Sider

tirsdag den 18. maj 2010

Morgen med skøn på!

Nogle dage er det bare alt for svært at holde mundvigene nedad.
Det er sådan en dag i dag!

Solen skinner helt vildt og udfordrer virkelig specialepjækkeren i mig, og der er alt for mange ting at være glad for på én gang.

Fx at jeg i morgen skal i Empiriland og får en masse elevskrevne tekster med hjem - det er bedre end en ny Auster-roman OG Beier-choko samtidig!
Fx at det ikke føles, som om et kæmpe hofteskred, en fødsel og en diskusprolaps har overtaget min krop lige i dag - hurra for bælter, svømning og hormoner, der åbenbart slapper lidt af en gang i mellem.
Fx at vente på sindssyge mængder indkøbsvarer bestilt over nettet, som bliver bragt til døren - som i: døren på 2. sal - som i: Life Saver-supermarked - som i: lidt stakkels Netto, der aldrig mere får besøg af mig, hvis det virker - som i: lidt mere stakkels buddreng, der får ufattelige mængder at slæbe på - som i: ugeindkøb med bækkenløsning, no probs!
Fx at have 1000 m bryst i kroppen og nyde at have bevæget sig for ca. anden gang i 4 mdr. (især, hvis man samtidig helt lykkes med at fortrænge, hvad en så lang 'stilleperiode' (og alment slid - suk!) har gjort ved ens krop og kun husker alle dem fra omklædningen, der så værre ud)
Fx at høste alle gevinsterne af at øve sig i at bede om hjælp, når man kigger rundt på to flotte 'tillykke med en lorte-graviditet's-buketter fra dejlige søskende, eller når andre dejlige søskende og deres bofæller passer butikken, så der kan være Champions-League-finale-kæreste-aften-ud-at-spise-mulighed, eller når ens far og mor tilbyder hjælp, eller andre lige tager ens kop eller taske eller ... T-A-K!!
Fx at åbne en pakke fra med forventningsfuldt barn fra Den Gamle Skole fuld af magneter og træmosaik og genopdage, hvordan en god morgen rigtigt ser ud:
 ... forresten lærte jeg to sek. efter, at ALLE skal alle have et 'A', så de ikke bliver kede af det, når Karla har to! 
P.S. Er man så mest i overhængende fare for at blive nørd eller for at blive oversocial?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!