Sider

fredag den 16. april 2010

"Ej, nu er der er da krop ud over det hele!!"

rungede det i lejligheden i morges.

Det var ikke mig, der sagde det, men jeg var bestemt klar til at gentage det ½ time senere, da jeg måtte kyle første graviditetsnederdel hen i bunken "kan ikke passe mere". 

Den bunke er i øvrigt sammenfaldende med bunkerne "for varme sweatre", "tøj, der måske er rent - måske beskidt" og "andet sammenbragt rod".

Jeg kan læse mig til, at kommende afkom nu er omkring 20 cm lang og vejer omkring 400 g, men når jeg slår blikket lidt ned (det hænder faktisk), så er der noget mere end en halvfuld rismælkskarton lagt til ... og ja, jeg ved faktisk af en eller anden grund, hvor høj sådan en er.


Bedst illustreres det ved kommentar fra yndlings-ærlig vuggestuepædagog: 

"Hold da op, hvornår er det nu, du er sat til? (indikerende: snart!)"
Mig: "Det er faktisk først til september - det går vist bare lidt stærkt her anden gang"
Ærlig-pædagog: "Ja det må det da gøre!"

= fornemmelse af krop all over og opdragering af et ordsprog: Fra børn, fulde folk OG pædagoger ...Faktisk sagde Anders det nu mest, fordi jeg havde lavet en seriøs decoupage ud over hele spisebordet med yndlings-specialebøgerne lige inden morgenmaden.

2 kommentarer:

  1. Ved det ikke er comme il faut, men er egentlig ganske godt tilfreds med at det ikke kun er mig der bliver smellerfed når jeg er gravid... Put noget rød lak på neglene og giv fanden i plusvægt! Jeg har set at du kan blive åle-lækker igen efter overstået fødsel :-)

    SvarSlet
  2. Sjovt, som jeg ikke erindrer dig som flommet gravid :-) Men ja, lak på neglene og en hulans masse accessories - så kan man holde sig selv ud lidt længere! I det mindste har jeg da nået at træne lidt i dag ...

    SvarSlet

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!