Sider

onsdag den 25. maj 2011

Hvad man kan lære om Pladsanvisningen

Jeg er helt rundt på gulvet.

Her gik man og troede, at der var helt særlige ansættelseskriterier hos alle pladsanvisninger.
Noget med små horn skjult under pandehåret og en evne til, kynisk og uretfærdigt, at affærdige enhver klynkende moder. Og have særlige koder til særlige ventelister. Og kun fortælle det til særligt udvalgte.

Og noget med, at de flashede deres horn til jule- og sommerfrokoster, mens de planlagde, hvilke typer der særligt skulle forfordeles (hadeordet over alle med to betydninger, som her fint viser ondskabens bredde) det næste halvår.

Muligvis det faktisk ER sådan. 

Men så har ansættelsesudvalget lavet en fejl. 

For lur mig, om ikke der i går kom en institutionsplads med posten. I ønskeinstitutionen. På ønskestuen. 
Godt nok en halv måned efter ønsket. Et luksusproblem. Men alligevel nok til at fucke med logistikken.

Så fattet mor ringer til sød pladsanvisningsdame og fortæller, at alle skift i institutionen jo sker d. 1. Og om der mon så ikke er plads der i stedet for d. 16.

Og sød pladsanvisningsdame, der tydeligvis er sluppet uden om alle ondskabskontroller, tryller på nogle knapper, så der nu er dømt drømmeplads på drømmestue med drømmepersonale til drømmetidspunkt. 


Jeg har selvfølgelig skyndt mig at lave en elektronisk godkendelse. For den ultimative ondskab ville selvfølgelig være, at det pludselig ikke kunne lade sig gøre. At nogen havde lavet en fejl.

Men hvis dét sker, så lover jeg at gro både horn, hale og trefork på 8 sekunder. Og blive til 58 kg rendyrket ondskab.


Indtil da tror jeg sgu' lige, at Lucca og jeg tar en sjus!!

8 kommentarer:

 1. Tillykke! Endelig en god historie om det der kontor. Som jeg godt nok ikke kender så meget til, men ved, at alle mødre hader.

  SvarSlet
 2. 58 kg! Er du sikker på du har været gravid 2 gange?

  - Og tillykke :-)

  SvarSlet
 3. Kan kun udbryde et: yehaaa hvor fedt!

  SvarSlet
 4. Ååååårrrrhh ja. Hvor sejt! Det troede jeg slet ikke kunne lade sig gøre. Hvis hende den søde pladsanvisningsdame tilfældigvis hører til område Østerbro, smider du mig så ikke lige hendes navn - så skal hun smooth talkes ifm. Øglens børnehaveopstart, skal hun...
  Tillykke med det!

  SvarSlet
 5. Jubiii og tillykke. Tror det må være den søde dame der også har tryllet med vores plads. Den kom nemlig også i går. Hvor bliver man bare lettet. MEN 58 kg !!! Heldige asen. Så vil jeg også godt være pure evil.

  SvarSlet
 6. Hvor er det fantastisk! Jeg lavede præcis den samme, da vi fik tilbudt drømmepladsen - skyndte mig at godkende inden de opdagede at det var en fejl.. Og nu - 25 dage efter dagplejestart - dukker jeg mig faktisk stadig engang imellem af frygt for at de har opdaget fejlen..

  SvarSlet
 7. @amarOrama: Det er en af de ting, jeg misunder jer børneløse mest (ud over alle de drinks, vi andre tror, I drikker dag og nat og hele tiden). Ville ønske, jeg heller ikke kendte dem.

  @Øglemor: Hun findes desværre for dig i 2000 (og pyha for det, for jeg har glemt, hvad hun hed)

  @Karoline og Vibeke: Altså 58 kg siger jo ingen sandheder om nogen. Muskler vejer mere end fedt, så skal vi sige 58 kg flæsk og slap hud (ja, jeg har fnuglette knogler, åbenbart)? Til gengæld er jeg ret sikker på, jeg var gravid to gange. Der vejede jeg ret langt fra 58.

  @Kongemor og Dorthe K: Tak. Og de opdager det aldrig! Vel?

  SvarSlet
 8. Iiiih hvor fedt!! Tillykke. De har åbenbart nogle vi-skal-være-gode-ved-random-mødre-uger hos Pladsanvisningen. Sådan et anfald havde de i hvert fald for næsten to år siden, da de tildelte begge mine drenge pladser i samme børnehave på EEN uge!!

  SvarSlet

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!