Sider

lørdag den 11. juni 2011

Lakreme-snak

M'kay, der huserer en hel del snak om reklamer i det hersens blogland.
Og alle mulige, der synes, at det er voldligegyldigt, -fedt eller ufedt.

Personligt kan jeg bedre li' DR end TV3.

Om det skyldes reklameafbrud, produktion, programindhold eller min egen fraværende evne til at slukke for noget celeb-reality-kokke-ugeblads-show, lader vi ligge. Har desuden heller ikke haft den der tre'er i flere år nu. Så jeg ved virkelig, hvad jeg taler om. Savner kun Champions League. Meget! 


Men al halløjet om reklamer har gjort, at jeg er begyndt at lægge mærke til dem. Dét er ret irriterende!
Når man bliver mødt af reklamer for børne-økomad (til absurde priser for en gang smat, dog!), en skoreklame her og en wellnessreklame der - ja, så tænker jeg, at de der netspioner gør deres arbejde helt ok. Og at jeg vel er en slags målgruppe og trænger til nye sko.

Indtil altså det her sker:
At man stenende logger ind på sin fjæsbog for at blive mødt af reklamer for
narremissen.dk
slankedoktor.dk
corsagen.dk

WTF? Jamen, så tror jeg, vi siger tak for lørdagsbackstab, Facebook. Jeg skulle alligevel heller ikke lige til at smække benene op til en film (uden afbrydelser) og sende manden i kiosken efter choko for at falde i søvn imens. Tsk!

3 kommentarer:

 1. Hov, det kender jeg! Ja, der er også som oftest reklamer for børne øko-mad (passer fint, jeg har baby i huset), polterabend-events (passer fint, skal giftes til august), jobsøgningskurser (passer fint, burde trods alt være færdig på det dersens studie nu)... Men oplever fandme næsten lige så tit reklamer for slankepulver, fedtsugning og rynkecremer! Er pænt fornærmet på hvad end der nu kobler mig og mit sammen med det (selvom det desværre også passer fint, har aldrig været tykkere eller mere rynket... Nogen steder... Hvad skrår begge dele!)
  Hmmm, men narremissen alligevel!?

  SvarSlet
 2. *skrår betyder angår (dumme iPhone)

  SvarSlet
 3. Reklamer bliver rigtigt træls når ens børn kan synge med på dem..

  Så ser de for meget TV og jeg er en doven mor som blogger for meget..
  Eller hvad?

  SvarSlet

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!