Sider

fredag den 25. juni 2010

VII (Very important information)

Kender I mon det med, at man virkelig knuselsker sit barn på den der gode, sunde måde, hvor man bare har lyst til at vække hende hele tiden, når hun sover (mest til man har gjort det, og hun holder sig for ørerne og synes, at man er en ond idiot, selvom hun selvfølgelig kalder det 'sluk lyset, mor'), og kysse hende så meget, at hun på det strengeste nedlægger forbud (i hvert fald i to minutter, til hun har glemt det).

De der perioder, hvor man helt glemmer, at hun faktisk KAN spytte på gulvet, at hun faktisk KAN trampe og råbe DUMME MOR på én gang, og at hendes uerklærede mål kan virke som 'driving adults totally insane'.

Sådan en periode har vi nu og har haft i så lang tid, at jeg overvejer, om jeg har drømt det med spyttet.

Vi går helt hjerneblæste rundt og e-e-elsker det barn der, som bare har munden fuld af sjove ting, som man kan rotte sig sammen med og råbe "Lav så den kaffe, far! Nu! Blev der sagt!", og som virkelig deltagende, når nogen råber "Aj, men for f***ing helvede, så tag jer dog sammen og scor", mens hun skal sove, siger "Ej, det var nok ikke så godt hva'? Sikke noget ærgerligt, hva'?".

Og i dag skal vi købe en Minnie Mouse-ringeklokke - jamen, jeg mener, prøv måske lige at diske op med det, der er større? 
(Ok, hvis nogle mænd med rød tusch på tapen uden på sokkerne i går aftes muligvis havde gjort det, de havde lovet, eller i det mindste bare noget af det, jeg virkelig råbte MANGE gange og HØJT, at de skulle, så havde det måske været næsten lige så godt)

Jeg ved faktisk, hvorfor hun er så fantastisk!

Altså, for vi er selvfølgelig helt fritaget de der almindeligheder, som at ALLE forældre elsker deres børn og bla-bla.

Jeg har læst det i dag hos jordemoderen, der stod:

Gravide kvinder, som spiser chokolade, får mildere, mere smilende og mindre frygtsomme børn. Det har finske forskere fundet ud af. De mener, at forklaringen kan være, at chokoladens opmuntrende stoffer gives videre til fosteret.

Note to self:

Det er i den seriøst gode sags og barselsoverskuddets tjeneste at cykle direkte forbi en vis chokobutik på vej hjem og glemme, at vægten hos jordemoderen i øvrigt viser alt (!) for meget.
Er det i øvrigt relevant at nævne, hvem der præsenterer resultaterne, egentlig?

Bonusinfo er, at ikke-gravide også må:

... heldigvis behøver man ikke være gravid for at få glæde af chokoladens mange gavnlige egenskaber. Chokoladen har nu gennem en del år høstet rigtigt meget anerkendelse for andet end sin fremragende smag, siger Peter Beier og henviser bl.a. til en amerikansk undersøgelse, der viser at flavonoiderne i chokolade kan modvirke åreforkalkning og dermed styrke hjerte og kredsløb. Chokoladen nedsætter risikoen for at få en ganske almindelig forkølelse. Og så forlænger chokolade livet.


P.S. Hvor fedt! Og hvad betyder flavonoider mon?

P.P.S. Er man barnlig, hvis man synes, at ringeklokken med Minnie i skodkvalitet er grim, og derfor overvejer at manipulere til en meget federe 'lækker' ringeklokke med flotte blomster i stedet?

5 kommentarer:

 1. LOL! Det er i sandhed hos jordemoderen at man skal hente livets vigtige informationer -i virkeligheden mærkeligt at de ikke bare deler chokolade ud for bare for en sikkerheds skyld at sørge for milde og smilende kommende generationer. Men således glædeligt oplyst vil jeg da smovse endnu mere chokolade ned i min graviditetsmave end mine specialefrustrationer allerede påbyder mig at gøre.
  -og lige en tilføjelse til knus-elskelige Karla: vores mindst ligeså knus-elskelige Sofie har nemlig fået en lille ordgave med af Karla, da de legede den anden dag -siden da er der nemlig blevet flettet et lille -gos' ind i slutningen af snartsagt alle sætninger;-)
  -og btw jeg synes altså hun skal have lov til at sige 'shit-manner', det lød jo alt for mega sødt! (-og så må man jo foretage en effektiv aflæring hvis hun mod forventning i fremtiden skulle bruge den i forkerte sammenhænge:-))
  Hvornår har I luret på vores ringklokke bestand? Her har vi nemlig to børnecykler med hver sin blomstrede ringeklokke, naturligvis valgt af Fru Smagsdommer Moar:-D

  SvarSlet
 2. Du.. selvbestaltede jordemoder, jeg skal lige høre om du også anbefaler skoshopping? hvad siger de finske forskere om hvordan skoshopping påvirker bebis og kommende generationer....? og prøv sig nu ikke at finske forskere anbefaler at man bliver færdig med sit speciale til tiden...God weekend!

  SvarSlet
 3. selvom jeg ikke er jordemoder (eller jordmorder, som jeg virkelig tit kommer til at skrive i stedet), så er jeg ret sikker på følgende:

  1) finske forskere ville, hvis de ellers blev spurgt, helt sikkert sige yksi-kaksi-kolme-GO til skoshopping - får man ikke hurtigt rørt sig de 30 daglige minutter, hvis man skal prøve syv par sko?
  2) finske forskere er useriøse i forhold til specialer, hvis man spørger OECD, mon så ikke de afleverer specialer efter 3,8 mdr. i Finland, og inden de fylder 24 selvfølgelig!?

  God weekend, og hils Peter B ;-)

  SvarSlet
 4. Dét er jo KONGE! Så har jeg også svaret på mine elskelige børn ...og chokoladeindtaget fortsætter selvfølgelig. Googler du flavonoider (HVIS du virkelig vil det :o), så er sådan nogle beskyttende væbnere lidt á la antioxidanter...

  SvarSlet
 5. @Anette: Hvor skønt, at du også har chokoavlet elskelige væsener :-) Jeg har nu googlet, og ja, sikke nogle gode venner at få sig, både de der antioxidanter og flavonoider (og selvfølgelig ved en skønhedsguru, hvad den slags er!).
  I øvrigt tak for dine mange tips, jeg har shoppet kvalificeret hist og pist og føler mig om ikke andet lidt yngre i sommersolen!

  SvarSlet

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!