Sider

tirsdag den 18. oktober 2011

Hver gang, jeg vender ryggen til

ser der sådan her ud:
Ku' man måske godt lige have sagt lidt om, indimellem alt det der hvor-er-det-skønt-at-have-børn-selvom-man-ikke-altid-sover-så-meget-snak.


Så altså, ud over de gamle kendinge:
 1. Lær dig selv at sove, når dit barn sove (ER det faktisk lykkedes for nogen at tænke, nu har jeg endelig 3 minutter for mig selv, jeg tror sgu, jeg sover - eller lyver vi allesammen for sundhedsplejersken?)
 2. Lær dit barn at sove. Selv. (hvorfor bliver man lidt mere loose på den, når det er barn nr. 2? Eller er det kun mig, der faktisk nyder at falde i søvn hver aften med et barn filtret halvt ind i det ene øre?)
 3. Lær dit barn at spise. Alt. (selvom det måske er lidt tankevækkende, når ungens andet ord er mad. "Hej! Mad!" Hvis barnet har travlt med at æde, opdager det ikke, at du måske ikke selv spiser alt. Karla på fire har lige opdaget, at hendes mor ikke spiser kød. Hun fandt trøstestemme og det hele frem, fordi det var så synd for den mor.)
Den vigtige:
 1. Lær dit barn at rydde op. Selv. Også selvom det kun er 1 år. (Jo, far og mor - der ku' I godt ha' været skrappere. Fandme ikke nemt at lære sine børn det, når man selv ikke kan. Når man er 32.)
Nåmen, bare derfor jeg ikke har tid til at blogge.

2 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at høre at du er i den anden ende:-)

  Kender det kun alt for godt! Det der med at jeg kan være svær at finde - for jeg sidder også derinde.. Omme bagved rod, som til forveksling ligner jeres:-)

  Til gengæld har jeg fundet ud af at det kan lade sig gøre.. At lære børn at rydde op.. Selv.. Og ti minutter i sengetid går de to store - de skrappe tanter(!) - i gang! Og kommer med løftede pegefingre til forældrene, som måske ikke selv lige har fået stillet skoene på plads!
  Hvem det så faktisk er der har lært dem det er en helt anden snak.. For jeg aner det virkelig ikke!

  SvarSlet
 2. Kender det alt for godt, det med at pludelig så roder det, igen. Og den med at når, barnet sover, skal man også selv sove, har jeg altid været rigtig dårlig til at overholde, da der lige er titusind andre ting jeg heller vil. Såsom at barbere ben, ny neglelak, læse alle de blade man køber etc.

  Forresten er det altså en skøn blog du har her (:

  SvarSlet

Orv, hvor bli'r jeg glad, hvis du lægger en kommentar!